Military Logistics Support

Az Amerikai Tengerészgyalogság 4th Logisztikai Csoportját (MLG) a Manifest ipari kiterjesztett valóság szoftver segíti egy 30 kW-os AMMPS generátor indítási folyamata során. A 4. MLG tengerészgyalogosai és tengerészei a logisztikai támogatás teljes skáláját nyújtják a Tartalékos Erők hadrafoghatóságának biztosítása érdekében. Ebben a Manifest® AR szoftver segít nekik, hogy gyorsan és pontosan végezhessék munkájukat.

A Manifest használatával a helyszíni műszaki állomány technikusai lépésről lépésre vezető eljárásokat használnak a generátor indítási folyamatának pontos és hatékony végrehajtásához. Különféle jegyzetek, úgy, mint hang, kép, videó, szöveg, 3D modell és könyvjelzővel ellátott PDF-dokumentáció csatolhatók a lépésekhez.

A Manifest Connect távsegítség szolgáltatás biztosítja, hogy kérdésünkre választ pusztán egy kattintással kapjunk. A terepen lévő személy bármely lépésből kezdeményezhet hívást egy távoli szakértővel, szakasztársával. Ilyenkor a távoli személy pontosan ugyanazt látja, mint a terepen lévő, terelheti a figyelmét különféle jelzésekkel és adhat segítséget anélkül, hogy a helyszínen lenne. Mivel a Manifest Microsoft HoloLens, Magic Leap céleszközökön, továbbá Apple iPad és Android mobileszközökön, illetve a böngésző alapú Web Portal érhető el, a távsegítség szolgáltatás webről webre, webről eszközre vagy eszközről eszközre is elérhető.

Mivel a munkavégzés során keletkező adatok és bizonyítékok egy biztonságos felhő alapú tárhelyen tárolódnak, így bármely Kiterjesztett Valóság céleszközről, iPad- vagy iOS-eszközről, Android-eszközről vagy a Manifest Web Portalról elérhetők. 

A gyártósori és egyéb ipari környezethez nagyon hasonlóan a fegyveres erőkre is világszerte fokozott nyomás nehezedik, hogy kevesebb erőforrással, de folyton javítsák a teljesítményüket. Vizsgáljuk meg ehhez a hadsereg, a haditengerészet és a légierő karbantartó állományának csapatainak kihívásait. Nem meglepő hát, hogy a fegyveres erők is nagy figyelmet fordítanak a modern technológiák rendszeresítésére.

A fegyveres erők vizsgálatai alapján – beleértve a hibák számának 36-100%-os csökkenését is – a Taqtile Manifest AR megoldása jelentős tényező lehet a műszaki üzemeltető állományon belüli jártasság növelésében. A Manifest megváltoztatja a karbantartás, az üzemeltetés, a képzés és az oktatási tartalom módszertanát annak érdekében, hogy javítsa a pontosságot és csökkentse az emberi hibák számát.