Training and Safety

2017-ben a King megyében található West Point-i szennyvíztisztító üzem meghibásodott, ami miatt kezeletlen szennyvíz zúdult a Puget Soundba. A katasztrófa nyomán King Megye Szennyvízkezelési Osztálya, illetve a Természeti Erőforrások és Parkok Osztálya segítséget kért a Taqtile-tól az új dolgozók képzésének felülvizsgálatához.
A Manifest Kiterjesztett Valóság szoftvermegoldást használva a tapasztalt alkalmazottak megörökíthetik tudásukat és tapasztalatukat úgy, hogy 3D-ben, térben kihelyezett utasításokat készítenek a létesítmény infrastruktúrájának elemein. Ezen eljárásokat kiegészíthetjük további digitális tartalmakkal, úgy, mint videók, fényképek, hang- és szöveges jegyzetek, könyvjelzővel ellátott PDF dokumentumok, vagy például anyagbiztonsági adatlapokkal, felszerelési vázlatokkal.
A kezelő állomány úgy fér hozzá ezen utasításokhoz, digitális tartalmakhoz, hogy közben mind két keze szabad marad akár egy 3D modellen történő begyakorlásra, tanulásra, vagy később a tényleges munkavégzésre a fizikai berendezésen.
A Manifest Connect távsegítség szolgáltatás biztosítja, hogy kérdésünkre választ pusztán egy kattintással kapjunk. Az üzemcsarnokban lévő személy bármely lépésből kezdeményezhet hívást egy távoli szakértővel, vagy munkatársával. Ilyenkor a távoli személy pontosan ugyanazt látja, mint a terepen lévő, terelheti a figyelmét különféle jelzésekkel és adhat segítséget anélkül, hogy a helyszínen lenne.
Mint munkaerőfelkészítő szoftvermegoldás, a Manifest leegyszerűsíti a karbantartási eljárások naprakészen tartásának, frissítésének és megosztásának folyamatát, így a frissítések azonnal elérhetőek mindenki számára a hálózaton, az AR-céleszközökön, iPadeken, Androidon és a webböngésző alapú portálon.
King County megkapta a Digital Edge 50 díjat a CIO Magazine-tól a Taqtile-lal kötött innovatív együttműködésért.

“When you’re in the middle of a crisis, you’re not going to go pull out a binder and try to flip to a page. Taqtile had the perfect use case that would meet our needs at the county.