5G bázisállomás karbantartás és távsegítség

A Manifest Kiterjesztett Valóság szoftvermegoldás segítségével a TCI mérnökeiből álló szervízcsapat egy üzembe helyezési eljárást hajt végre 5G bázisállomáson található 25 kW-os generátoron.

„Cégünk neve Timberline Communications. Vezeték nélküli infrastruktúrát üzemeltetünk ki New England szerte. A TCI az ügyfelek széles körét támogatja, de a három legnagyobb a T-Mobile, az AT&T és a Verizon.

A földmunkától kezdve a rack szekrények beszereléséig, kábelezésig, villanyszerelésig, generátortelepítésig, valamint a tornyok beüzemeléséig mindent mi végezünk.

Épp egy 25 kilowattos egyenáramú generátor üzembe helyezését végezzük. Ez az a pont, ahol a generátort letelepítették, bekábelezték, és most az indítási eljárást kell végrehajtsuk.

A legnagyobb előny, hogy a végső átadáshoz szükséges információs csomagot és bizonyítékokat menet közben el lehet készíteni, ezzel megspórolva egy plusz lépést a projekt végén, amikor is még általában egy napot töltenénk az információs csomag elkészítésével.

A távsegítség képessége felbecsülhetetlen értékű, mert már az első alkalommal minden meg tuduk csinálni, és nem szükséges pénzt költeni a visszautakra, extra javításokra. Miután engedélyeztük a Manifest Connectet, a távoli szakértő ténylegesen rajzolhat, helyezhet el célokat, vagy irányíthatja Önt a HoloLens keresztül.

Nagyszerű élmény volt a Taqtile és a Manifest szoftver implementálása. Úgy tűnik, hogy ennek a megoldásnak korlátlan számú felhasználási lehetősége van az ipar számára. Úgy vélem, hogy a távsegítség óriási hozzáadott érték.

„This product looks like it has limitless use cases for the industry. I see the remote support as a huge value add.