Karbantartásra felkészítés

A PGT Industries egy floridai székhelyű nyílászárókat gyártó cég.

Sok amerikai gyártóhoz hasonlóan a szakképzett munkaerő hamarosan nyugdíjba vonul, a PGT pedig modern technológiát alkalmaz annak érdekében, az új belépők és kevésbé tapasztalt munkavállalók hamarabb legyenek önálló munkavégzésre alkalmasak.

A PGT gyárai komplex gyártósorokkal és gépekkel rendelkeznek, amelyek rendszeres karbantartást igényelnek.

A PGT a Manifest-hez fordult, hogy támogassa a technikusokat a rendszeres megelőző karbantartási munkálatok során – például egy üvegtömítő szigetelő gép dinamikus keverőjének cseréje során.

A technikusok a Manifestet használják az általános üzemeltetési eljárások lépésről lépésre történő dokumentálására. Nincs szükség különleges tudásra vagy speciális készségekre a tartalomkészítéshez.

A térben horgonyzott lépések és vezérvonalak minden egyes lépésnél a megfelelő helyre vezetik a munkavállaló tekintetét és így a munkavégzését. 

A Manifest utasításait követő technikusok bizonyítottan gyorsabban és pontosabban végzik el a nekik kiszabott feladatokat.

Az egyes lépések kiegészíthetők képekkel, videókkal, PDF-dokumentációval, szöveges- és hangjegyzetekkel, 3D modellekkel, így nem szükséges vaskos nyomtatott dokumentációt a helyszínre vinni.

A Taqtile Manifest szoftvermegoldása útmutatást és tudást nyújt, amikor és ahol a munkavállalónak szüksége van rá!