Távsegítség kiterjesztett valósággal

Távsegítség szolgáltatás Manifest® AR szoftvermegoldás használatával. A Manifesten belüli Manifest Connect funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a szoftver használata közben élőben kapcsolódjanak egymással. A Manifest Connect képességei közé tartozik a web-web vagy a web-eszköz hívás. Az egyéb funkciók közé tartozik a videó, fájl és a munka megosztása egy másik felhasználóval. Ezt a funkciót a 3D kliens felhasználói parancssávjában, illetve a webportál oldalmenüjében találja meg.

A PBC Linear, egy chicagói gyártó cég, a Manifestet használja távoli segítségnyújtásra mind a gyárán belül, mind az ügyfelekkel szerte a világon.

Jelen videóban Jackson Duncan, műszaki ügyfélszolgálati munkatárs, segít Beau Wileman-nek (Jövő Gyára program menedzser – Factory of the Future Manager) elhárítani egy 3D nyomtató extruder-hibáját a Manifest Connect-en keresztül, webböngésző és Magic Leap céleszköz között. 

A Manifest Web Portal segítségével különféle jelölők, célkeresztek és figyelemfelhívő alakzatok jeleníthetők meg az AR-felhasználói látómezöjében, hogy vizuálisan is segítse a feladatvégrehajtást.