Termékbemutatás és képzés

A Manifest® iPad kiterjesztett valóság szoftvermegoldás alkalmazással a Flow WaterJet minden eddiginél jobban bemutatja a vízsugaras vágóberendezéseit. A Manifest lehetővé teszi, hogy a reklámcélú tartalmat a fizikai berendezések körül jelenítsék meg egy kiállításon vagy bemutatóteremben. Egy másik hatékony funkció a valós méretű 3D modellek renderelése, így a potenciális ügyfelek láthatják, hogyan fog elférni a gép az Ő üzemcsarnokukban. A beágyazott videótartalom lehetővé teszi a leendő ügyfelek számára, hogy lássák működés közben is a valódi berendezést.

A washingtoni Kentben található Ügyfélképző Központban (CTC) az oktatók a tanteremben és az oktatólaborban is a Manifestet használva készítik fel az ügyfeleiket a 96000 PSI-s berendezés erősítő szivattyúin végzett rutin karbantartási eljárások elvégzésére. A CTC-nél az ügyfelek a Manifest kiterjesztett valóság utasításait használják, hogy megtanulják és végrehajtsák az erősítő szivattyúk szétszerelését, karbantartását és összeszerelését.

A Manifest munkajegyzőkönyvekben található utasítások könnyedén és hatékonyan vezetik végig az ügyfeleket és a technikusokat az eljárásokon. Az egyes lépések kiegészíthetőek további digitális tartalmakkal, úgy, mint fényképek, videók, könyvjelzővel ellátott PDF-fájlok, szöveges jegyzetek, 3D modellek, amelyek egyszerű és gyors tanulást eredményeznek. A lépésekhez elhelyezett vezérvonalak vezetik a munkavállalót és a tekintetét at adott munkalépéshez tartozó konkrét munkaterületre.

A közeljövőben ezek a munkautasítások elérhetővé válnak a Flow ügyfelei számára, hogy saját kibővített valóság eszközeikkel használhassák telephelyeiken. Ezáltal megvalósuló távsegítség szolgáltatással nem csak bővül a Flow szolgáltatási palettája, de költséget is csökkent a szervizszolgáltatás minőségének magasan tartása mellett.

“We plan to use Manifest software to show our customers step-by-step instructions on how to maintain their systems.