Erősáramú alállomás karbantartása

Munkaerőfelkészítés kiterjesztett valóság használatával

A Sound Transit a Seattle metróövezet tömegközlekedési szolgáltatója. Összetett járműparkot és infrastruktúrát üzemeltet, amely évente több mint 45 millió utast szolgál ki, és rendszeres szervizelést és karbantartást igényel.

A rendszerek és gépjárműflották egyre összetettebbé válásával, valamint a fiatalabb, kevésbé tapasztalt munkaerővel a Sound Transit a Manifestet használja a karbantartási feladatok dokumentálására és a kevésbé tapasztalt dolgozók támogatására, irányítására. A dolgozók lépésről lépésre követik a látómezőjükben megjelenő utasításokat, amikor AR céleszközt viselnek.

Minden lépés kiegészíthető fotókkal, jegyzetekkel és PDF-dokumentumokkal – egy adott oldalhoz könyvjelzővel ellátva.

Összetett lépések esetén videók rögzíthetők, és elérhetővé tehetők a munkavállalók számára, így azok végrehajtása előtt megtekinthetik az eljárást. 

Az eljárások, tartalmak készítéséhez nincs szükség különleges tudásra. Ezek létrehozásához headsetek, iPadek vagy Android telefonok is használhatók.

Az egyes lépések térben lehorgonyozhatók a berendezés köré, így megmutatva a munkavállalóknak, hol kell végrehajtani a műveletet.

Ha a dolgozók követik ezeket az utasításokat, gyorsabban és pontosabban hajtják végre a karbantartási eljárásokat.

Manifest-tel mindenki szakértő lehet!