Gyártósori megtérülés (ROI)

Tim LeCrone, a PBC Linear gyártástechnológiai igazgatója arról beszél, hogy a Manifest AR technológia hogyan teszi lehetővé számukra, hogy megörökíthessék a tapasztalt munkavállalóik szaktudását és feladataikat, így gyorsabban és hibamentesen képezhessék ki az új gépkezelőket, ezzel biztosítva, hogy a minőségi alkatrészek időben eljussanak a megrendelőkhöz. Tudjon meg többet a Forbes cikkében.

A PBC Linear-nál 10 évvel ezelőtt annyi 20-30 éves tapasztalattal rendelkező munkavállaló volt, hogy képesek voltunk behozni egy [új] alkalmazottat és 4-6 hétig mentorként melléállítani egy [tapasztalt] munkavállalót.

Ahogy ez a [szakértői] munkaerő nyugdíjba vonul, elkezdtek hiányozni azok az alkalmazottak, akik végre tudták volna hajtani a képzést.

Miután megismertük a Taqtile-t, képesek voltunk adaptálni azt a koncepciót, hogy ezt a szaktudást megörökítjük, melyből olyan utasítás sorozatot készíthetünk, mely a komplex eljárásokat leegyszerűsíti és ismételten végrehajtható.

Ennek egyik előnye, hogy az üzemeltető pontos utasítást láthat maga előtt, nem torzul semmilyen információ a képzés során.

A nem megfelelően felkészített munkaerőnek nagy a visszahúzó hatása. Ahogy egy alkatrész több állomáson megy keresztül, úgy nő az alkatrész előállítási költsége és az alkatrész értéke. Ha tehát egy új kezelő kezeli a gépet a gyártási folyamat utolsó lépései felé haladva és az alkatrész selejtté válik, akkor nagyon könnyű egy 200 dolláros alkatrészt selejtezni. Egy műszak alatt 50 vagy 60 ilyen 200 dolláros alkatrész selejtezése hatalmas veszteség.

Jelenleg azt vizsgáljuk, hogyan tudnánk új alkalmazottakat felvenni a vállalatunkhoz, nagyon gyorsan betanítani őket és időben eljuttatni az alkatrészeket az ügyfeleinkhez.

Nagyon izgatott vagyok, hogy ez a technológia hová vezet minket.

80% képzési idő csökkenése

$5.760 képzési költség csökkenése gyakornokonként

$7.200 képzési költség csökkenése gépkezelőnként

$6.080 képzési költség csökkenése manager-enként

20% éves megtakarítás a kevesebb selejt és emberi hiba következtében