Manifest on RealWear

A munka hibátlan elvégzéséhez a megfelelő eszközre van szükség.

A Manifest AR szoftvermegoldást futtató RealWare tökéletes eszköz arra, hogy munkautasításokat és távoli segítséget nyújtson a terepi munkavállalóknak, helyszíni szerviztechnikusoknak.

A 7″-os kijelzővel és hangvezérelt felülettel rendelkező, strapabíró RealWear a legextrémebb környezetben is használható. 

Lépésről lépésre történő munkautasítások

A technikusok a berendezések QR-kódjait beolvasva azonosítják azt, így hozzáférve a berendezés műszaki előéletéhez, hozzá tartozó dokumentációhoz, illetve az üzemeltetést támogató lépésről lépésre vezető eljárásokhoz. 

Távoli segítségnyújtás

A Manifest Connecten keresztül a dolgozók videochatelhetnek kollégáikkal és megoszthatják az feladatokat, fényképeket és fájlokat cserélhetnek egymással. A távoli szakértők a terepen lévő személy szemszögéből látják a feladatot és adhatnak utasítást akár szóban, akár vizuális figyelemfelkeltő objektumok kihelyezésével.

Amikor egy bizonytalan munkavállalónak segítségre és útmutatásra van szüksége, a Manifest azonnali hozzáférést biztosít a megfelelő emberekhez, illetve a megfelelő információkhoz.