Field Service With IPad And AR

A Timberline Communications helyszíni szervizmérnökei Manifest® eljárások segítségével végzik a vezeték nélküli infrastruktúra üzemeltetői feladataikat.

A Manifest iPad alkalmazással könnyen áttekinthetők az eljárások az irodában, a terepen vagy bármely más helyszínen, mielőtt a feladatot elvégeznék az éles berendezésen. Az eljárás iPad-en történő áttekintése után céleszközön futtatott Manifest-et használva hajtják végre feladataikat.

A Manifest eljárások Microsoft HoloLens-en történő használatával, digitális médiatartalmakkal kiegészített lépésről lépésre vezető eljárásokat követve könnyedén végrehajtható a helyszíni szervizelés. 

Az eljárásokhoz csatolt fényképek, videók és egyéb tartalmak segítik a szerelőt a munka gyors és pontos elvégzésében. 

Az egyes lépések könnyedén végigvezetik a technikusokat a komplex eljárások teljes hosszán. A berendezések köré térben kihelyezett 3D objektumok pontosan terelik a technikusok munkavégzését. A szükséges lépéseknél a TCI fényképes vagy videós bizonyítékot kér, amelyet a munkajegyzőkönyv lezárásához használnak.

A helyszíni szervizek végrehajtásához a Manifest AR platform ideális megoldás. A 3D-s kiterjesztett valóság céleszközök, iPad és Android, valamint a webes portál által támogatott változatos eszközkészlet lehetővé teszi a tartalmak elkészítését, a képzést/felkészítést, a helyszíni szervizelést, valamint a távsegítség nyújtását bármely munkához.