Anesthesia Machine Training

A Novartisnál a LAS-csapat a Manifest® kiterjesztett valóság szoftvermegoldást használja az aneszteziológiai gépek képzésének fejlesztésére és a tanúsítás megszerzésére.

Egy oktató a projektet a lépésről lépésre vezető eljárások elkészítésével kezdi, programozói tudás nélkül. A tartalmak készítése során az oktató minden egyes lépéshez “vezető vonalakat” hoz létre, hogy pontosan jelölje, hol kell a tanulónak feladatot végrehajtania a gépen. Minden egyes lépésnél lehetőség van arra, hogy a berendezés köré helyezett 3D-s objektumokkal megjelöljön egy érdekes vagy veszélyes területet.

A „Choice Notes” funkció lehetővé teszi az oktatók számára, hogy egy eljárást dinamikusan több irányba tereljék, akár csak egy folyamatábránál. 

Miután a lépésről lépésre vezető eljárások elkészülte, a gyakornokok ezeket követve gyakorolják be és tanulják meg az önálló munkavégzéshez szükséges folyamatokat. A Manifest lehetővé teszi, hogy a feladat végrehajtása során bizonyítékokat rögzítsenek auditálás és tanúsítás céljából.

A Manifest Connecten keresztül a gyakornokok könnyedén valós idejű távsegítséget kérhetnek oktatóktól, legyen szó egy kérdésről, ellenőrzésről vagy munkamegosztásról. A Manifest Connect lehetővé teszi az oktató számára, hogy rajzoljon vagy figyelemfelkeltő jeleket helyezzen el a gyakornok látóterében, így terelve és irányítva munkáját.

1
2
3
4
5
1

Manifest főmenü

2

Lépésjelző

3

Vezérvonal

4

Lépéshez csatolt videó

5

(még) MS Hololens 1