Safety Training and Certification

A Getinge gőzsterilizátor biztonságos kezeléséhez szükséges engedély megszerzéséhez a Novartis munkatársai lépésről lépésre követik a tisztítási eljárás elvégzéséhez szükséges utasításokat.

A lépések elvégzését követően bizonyítékot hagyhatnak (pl. fénykép vagy videó formájában), amelyet az ellenőrök átnéznek és felhasználnak az képzés igazolásához.

A Novartis bizonyos munkalépések elvégzéséről bizonyítékot követel meg a minőségbiztosítás érdekében, illetve annak igazolására, hogy a munkatársak pontosan elvégezték az eljárás kritikus lépéseit. Ha a bizonyíték azt mutatja, hogy egy lépést helytelenül hajtottak végre, a tanúsítást nem kapja meg a kolléga. A Manifest a munkatársak számára olyan magával ragadó, lépésről-lépésre történő utasításokat biztosít, amelyek hatékonyabbá teszik a képzést és a technikai eljárások elsajátítását.

A Manifest webes alkalmazása lehetővé teszi a felettesek számára, hogy a teljesített képzési modulok áttekintésével és annak biztosításával, hogy a kötelező bizonyítékok megfeleljenek a tanúsításhoz szükséges szabványoknak, megtekinthessék a teljesítményt.

1
2
3
4
5
1

Manifest főmenü

2

Lépésjelző

3

Vezérvonal

4

Lépéshez csatolt videó

5

(még) MS Hololens 1