5G Cell Tower Field Service

A Timberline Communications a Manifest AR platformot használja a T-Mobile, a Verizon, az AT&T és más telekommunikációs cégek infrastruktúrájának, bázisállomásainak helyszíni karbantartásához és távsegítségnyújtásához. Egy Microsoft HoloLens 2 AR headset, amelyet egy Timble XR-10 munkavédelmi sisakra szereltek, hozzáférést biztosít a szervízmérnököknek minden szükséges lépésről lépésre vezető munkafolyamhoz. 

Bármi is legyen a feladat, a Manifest AR platformja segít benne. A fizikai berendezések köré térben kihelyezett eljárások gazdag médiatartalmakkal megtámogatva biztosítják a hibamentes és gyors munkavégzést. Kritikus lépéseknél bizonyítékot hagyhat a visszakereshetőség, auditálás vagy ellenőrzés céljából.

A Manifest Connect funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, élő videókapcsolatot létesítsenek kollégáikkal.  A Manifest Connect többek között lehetővé teszi a webről webre vagy webről AR cél-, vagy mobil eszközre történő hívást. További funkciók közé tartozik a videómegosztás, a fájlmegosztás és a munka lépéseinek átadása egy másik felhasználónak.