Szélturbina karbantartása

A megújuló energia létfontosságú a szén-dioxid-kibocsátás jövője szempontjából. A Taqtile mindent megtesz annak érdekében, hogy a Shell Wind Energy gyorsabbá, biztonságosabbá és pontosabbá tegye a szélturbinák ellenőrzését.

A közműszolgáltatók nagy tapasztalttal bíró munkavállalói világszerte növekvő számban mennek nyugdíjba. A fiatalabb munkavállalók képzése eközben költséges és időigényes.
A Taqtile Manifest szoftvermegoldása hozzájárul tapasztalt munkavállalói tudásának megörökítéséhez, dokumentálásához, azt bármikor és bárhol elérhetővé téve a fiatalabb munkavállalók számára.
A videón egy senior villanyszerelő a Manifest segítségével készíti el a szélturbina feszültségellenőrzésének eljárását.
Mivel a Manifest 5G hálózaton, sőt offline is működik, az utasítások távoli helyeken, például a szélturbinánál is létrehozhatók és végrehajthatók.
Térben horgonyzott lépésről lépésre vezető eljárásokkal végigvezethető a munkavállaló az adott feladaton, folyamatosan mutatva neki, hol is kell az adott feladatot végrehajtania.
Minden lépés kiegészíthető fotókkal, jegyzetekkel és PDF-dokumentumokkal – egy adott oldalhoz könyvjelzővel ellátva. Összetett lépések esetén videókat csatolhatunk adott lépéshez, így azok végrehajtása előtt megtekinthetik a feladatot.
Az eljárások, tartalmak készítéséhez nincs szükség különleges tudásra. Ezek létrehozásához AR célhardverek, iPadek vagy Android telefonok egyaránt használhatóak.

Manifest-tel mindenki szakértő lehet!